aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΝίκη για τον Πολυκάρπου στο ράλι Τίγρης

Νίκη για τον Πολυκάρπου στο ράλι Τίγρης

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουλίου διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού ο τέταρτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι Psaltis/ENEOS. Ο διήμερος αγώνας περιλάμβανε το Σάββατο τέσσερις ειδικές διαδρομές αμιγώς αφάλτινες και την Κυριακή τέσσερις ειδικές αμιγώς χωμάτινες. Σε όλη τη διάρκεια του κράτησε σε αγωνία όσους τον παρακολούθησαν, με δυνατά ονόματα, διεκδικητές της νίκης να τίθενται νοκ άουτ, καθιστώντας το φετινό Tiger Rally σε πραγματικό θρίλερ.

2nd Overall PANAYIOTIS YIANGOUΤο Σάββατο σημαδεύτηκε από την αποχώρηση των περσινών πρωταθλητών Γαλαταριώτη/Ιωάννου μετά από έξοδο. Την πρωτοπορία πήραν οι Δημοσθένους/Παύλου την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος της μέρας. Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκαν οι Γιάγκου/Κυριάκου και την πρώτη τριάδα συμπλήρωναν οι Αντωνίου/Πιερή.

3rd Overall STAVROS ANTONIOUΤην Κυριακή οι πρωτοπόροι Δημοσθένους/Παύλου έδειχναν να ελέγχουν το ρυθμό από την πρώτη θέση. Το ενδιαφέρων ήταν στραμμένο στη μάχη για τη δεύτερη θέση την οποία διεκδικούσαν με αξιώσεις οι Γιάγκου/Κυριάκου και Αντωνίου/Πιερή. Τα δεδομένα έμελλε να αλλάξουν όμως καθώς οι Πολύκάρπου/Σιάλος από την τέταρτη θέση εξαπέλυσαν μεγάλη αντεπίθεση και με την ολοκλήρωση της έβδομης ειδικής υπερκάλυψαν την εις βάρος τους διαφορά ανεβαίνοντας δεύτεροι.

Στη συνέχεια για ακόμα μια φορά ο αγώνας επεφύλασσε εκπλήξεις και δράματα. Οι πρωτοπόροι Δημοσθένους/Παύλου αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον άξονα και το αμορτισέρ του αυτοκινήτου στην προτελευταία ειδική με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Πολύκάρπου/Σιάλος πέρασαν πρώτοι, πανηγυρίζοντας στο τέλος μια μεγαλειώδη νίκη.

Οι Γιάγκου/Κυριάκου ολοκλήρωσαν τον αγώνα στη δεύτερη θέση και την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Αντωνίου/Πιερή. Οι Αγαθοκλέους/Τσιελεπής, από την έκτη θέση που ξεκίνησαν την Κυριακή έκαναν άλμα δυο θέσεων τερματίζοντας τέταρτοι γενικής. Ανατροπές έγιναν και στην κατηγορία RCS2. Οι πρωτοπόροι Ζήνωνος/CAT αντιμετώπισαν πρόβλημα με το turbo με αποτέλεσμα οι Νέστωρος/Καλλής να τους περάσουν και πάρουν τη νίκη, ενώ παράλληλα τερμάτισαν πέμπτοι γενικής, με τους Ζήνωνος/CAT να συμβιβάζονται τελικά με την έκτη θέση.

1st 2WD TELEVANTOSΣτη δικίνητη κατηγορία οι περσινοί πρωταθλητές Τελεβάντος/Σταύρου δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης σε κανένα ενώ κέρδισαν και την κλάση RC4. Την κλάση RC5 κέρδισαν οι Νικόλας και Μάριος Χ”Ματθαίου, πρώτο πλήρωμα Novice ήταν οι Αντρέου/Γεωργίου και πρώτο πλήρωμα mix οι Αντρέας Νικολάου/Κωνσταντίνα Μίτσιγγα.

Μετά και τον τρίτο αγώνα η βαθμολογία όσον αφορά την πρώτη θέση έμεινε αναλλοίωτη. Ο Σίμος Γαλαταριώτης εξακολουθεί να προηγείται με 68 βαθμούς,με το δεύτερο Παναγιώτη Γιάγκου να μειώνει στους 10 βαθμούς τη διαφορά από τη κορυφή. Στην τρίτη θέση εξακολουθούν να ισοβαθμούν με 30 βαθμούς οι Χρίστος Δημοσθένους και Πέτρος Παντελή. Χορηγός του αγώνα όπως και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

Πατήστε εδώ για τα αποτελέσματα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ