aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΜνήμες από το παρελθόν!

Μνήμες από το παρελθόν!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη εκδήλωση επιδεξιότητας Ιστορικού Αγωνιστικού Αυτοκινήτου στην Κύπρο. Οι φίλοι των  Ιστορικών Αγωνιστικών είχαν την ευκαιρία να δουν In action τα αυτοκίνητα που πρωταγωνίστησαν στις ειδικές διαδρομές τις προηγούμενες δεκαετίες.

Η εκδήλωση διεξήχθη σε μια χωμάτινη διαδρομή μήκους 2,5 χιλιομέτρων παρά το Σταυροβούνι. και περιλάμβανε τέσσερα μη χρονομετρημένα περάσματα. Γι’ αυτό και δεν υπήρχε τελική κατάταξη. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι διεξήχθη σύμφωνα με τους Διεθνείς κανονισμούς για τους Ιστορικούς Αγώνες (Demonstration events). Παρόλα αυτά, τα αυτοκίνητα πρόσφεραν ανεπανάληπτο θέαμα ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος. Nissan 240 RS, Datsun Violet, Ford Escort MK1 & MKII. VW Golf MK1 ήταν μόνο μερικά από τα αυτοκίνητα που έδωσαν το «παρών» τους στην εκδήλωση.

Με λιγότερο από τρία χρόνια δραστηριότητας, η Λέσχη Ιστορικού Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Κύπρου έχει να επιδείξει σωρεία δραστηριοτήτων και ενεργειών που μόνο στόχο έχουν την αναβίωση και ανάδειξη των αγωνιστικών αυτοκινήτων / θρύλων του παρελθόντος. Η εκδήλωση επιδεξιότητας Ιστορικού Αγωνιστικού Αυτοκινήτου ήταν η πρώτη του είδους της που διοργανώθηκε στον τόπο μας, ενώ στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ