aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΜαγεία ο Φερστάπεν, «τραγωδία» η Ferrari!

Μαγεία ο Φερστάπεν, «τραγωδία» η Ferrari!

Έκλεψε την παράσταση στην Βραζιλία ο Μαξ Φερστάπεν! Ο ταλαντούχος οδηγός της Red Bull Racing πήρε μία μεγάλη νίκη σε ένα εντυπωσιακό και γεμάτο σασπένς Γκραν Πρι, με τους Πιερ Γκάσλι με Honda και Λιούις Χάμιλτον με Mercedes να συμπληρώνουν την τριάδα και το βάθρο!

Ο Ολλανδός πιλότος ήταν εξαιρετικός σε όλο το Γκραν Πρι και τερμάτισε από εκεί που ξεκίνησε, από την πρώτη θέση καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους διώκτες του να τον πλησιάσουν. Πίσω από τον Φερστάπεν τερμάτισε ο Πιερ Γκάσλι, ο οποίος είδε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη να του παρουσιάζεται μπροστά του και με μεγάλη εμφάνιση να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον να παίρνει την τρίτη θέση.

Σε… τραγωδία εξελίχθηκε το Γκραν Πρι της Βραζιλίας, από την άλλη μεριά, για την Ferrari καθώς οι δύο της οδηγοί (Φέτελ, Λεκλέρκ) συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια αποχώρησαν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ