aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑKρίσιμη η κατάσταση του Niki Lauda

Kρίσιμη η κατάσταση του Niki Lauda

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Niki Lauda, δίνει ίσως την πιο κρίσιμη μάχη για τη ζωή του. Μόλις χθες υποβλήθηκε εσπευσμένα σε επέμβαση μεταμόσχευσης πνεύμονα. Παρά το ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής, εντούτοις η κατάστασή του αξιολογείται ως ιδιαιτέρως σοβαρή.

Η μόνη ανακοίνωση που εκδόθηκε από το νοσοκομείο μόλις χθες (2/8), έλεγε: «Λόγω της ευαισθησίας των πνευμόνων, ο Niki Lauda έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονα. Αυτή έγινε με επιτυχία από τον επικεφαλής θωρακικής, Walter Klepetko και τον Konrad Hotzenecker. Ζητάμε την κατανόησή σας καθώς η οικογένειά του δεν θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις». Δεν ανακοινώθηκε τίποτε περισσότερο από αυτό με τον Lauda να βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ το αυστριακό ORF κάνει λόγο για «κρίσιμη κατάσταση».

Ο Lauda βρισκόταν στην Ίμπιθα της Ισπανίας για διακοπές με την οικογένειά του όταν αρρώστησε, πιθανότατα από κάποια λοίμωξη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Βιένη όπου και νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, την 1η Αυγούστου του 1976, ο 69χρονος σήμερα Lauda είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στην πίστα του Nurburgring, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό του αλλά και να εισπνεύσει τοξικά αέρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ