aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΚουμάντο στο σπίτι της, κάνει η Ferrari

Κουμάντο στο σπίτι της, κάνει η Ferrari

Πάρτι στο «σπίτι» της έκανε η Ferrari!

Παρότι την φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική, η ιταλική ομάδα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Σαρλ Λεκλέρκ κατάφερε να πάρει δεύτερο διαδοχικό Γκραν Πρι! Ο Μονεγάσκος πιλότος μετά τη νίκη του στο Σπα, κατάφερε να πάρει και το Γκραν Πρι στη Μόντσα, η οποία είναι η έδρα της Ferrari!

Ωστόσο, για να αντιληφθεί κανείς το μεγάλο του επίτευγμα, αρκεί να αναφέρουμε πως η τελευταία νίκη της Scuderia στη Μόντσα ήταν το 2010, με τον Φερνάντο Αλόνσο να παίρνει τότε την καρό σημαία. Βέβαια, ο ομόσταυλός του Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν είχε την ίδια απόδοση και παρότι ξεκίνησε από την τέταρτη θέση, δεν κατάφερε να μπει ούτε στην βαθμολογούμενη δεκάδα.

Η Mercedes από την άλλη, συμβιβάστηκε με το βάθρο και τις θέσεις 2-3, με τον Μπότας να τερματίζει δεύτερος και ο Χάμιλτον τρίτος. Ρικιάρντο και Χούλκενμπεργκ με Renault συμπλήρωσαν την πεντάδα, ενώ ακολούθησαν οι Άλμπον, Πέρες, Φερστάπεν, Τζιοβινάτσι και Νόρις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ