aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΚορυφή και στο FP3 ο Λεκλέρ, συνεχίζει την καλή εικόνα η Mercedes

Κορυφή και στο FP3 ο Λεκλέρ, συνεχίζει την καλή εικόνα η Mercedes

Στην τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών, ο Σαρλ Λεκλέρ κατάφερε για ακόμα μια φορά να είναι ο ταχύτερος οδηγός με χρόνο 1:19.772, ενώ στην δεύτερη θέση για 72 χιλιοστά έμεινε ο πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν, που έγραψε χρόνο 1:19.844.

Για ακόμα μια μέρα η Mercedes έδειξε πως η αναβαθμίσεις που έφερε για το Grand Prix της Βαρκελώνης, έχουν κάνει τη δουλειά τους. Αποτέλεσμα αυτού, ότι μετά το 2-3 του FP2, οι δύο πιλότοι της γερμανικής ομάδας, κατάφεραν να βρεθούν ψηλά στην βαθμολογία, με τον Τζόρτζ Ράσελ να ολοκληρώνει στην 3η θέση και ο teammate του Λιούις Χάμιλτον, στην 4η θέση.

Ο Κάρλος Σάινθ, δεν μπόρεσε να μπει στην διεκδίκηση της τριάδας γράφοντάς χρόνο 1:20.127 και έμεινε στην 5η θέση. Στην 6η θέση έμεινε ο Σέρχιο Πέρες της Red Bull, με χρόνο 1:20.258. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι: Νόρις, Μάγκνουσεν, Μπότας και Οκόν.

Μεγάλος άτυχος στα FP3 ήταν ο Μικ Σουμάχερ, καθώς μετά από τον πρώτο χρονομετρημένο γύρο που έκανε, τα φρένα του πήραν φωτιά και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Η δράση ωστόσο στο Grand Prix της Βαρκελώνης συνεχίζεται, καθώς στις 17:00 που θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες δοκιμές, που θα κρίνουν την κατάταξη εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής (22/5, 16:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ