Κορωνοϊός: Πιθανός φορέας ο Λιούις Χάμιλτον!

Ο αστέρας της Formula 1, είναι πολύ πιθανό να έχει κολλήσει τον κορωνοϊό, αφού είχε στενές επαφές με δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες...

Η Βρετανία είναι η μοναδική χώρα που… αδιαφορεί για τον κορωνοϊό και ακολουθεί πολύ διαφορετικές πρακτικές από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Οι celebrities που είναι φορείς του ιού λοιπόν, πληθαίνουν διαρκώς και δεν αποκλείεται ανάμεσά τους, να βρίσκεται και ο Λιούις Χάμιλτον, ο πιλότος της Mercedes στη Formula 1.

Ο Ίντρις Έλμπα είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα και το ανακοίνωσε ο ίδιος τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου. Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, πριν 13 ημέρες εναγκαλιζόταν με τον Έλμπα αλλά και την επίσης επιβεβαιωμένη φορέα του κορονοϊού Σοφί Τριντό, σύζυγο του πρωθυπουργού του Καναδά, όπως αποδεικνύει και η σχετική εικόνα.

Οι αβρότητες έλαβαν χώρα στο Γουέμπλεϊ του Ενωμένου Βασιλείου, κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παραπάνω αλλά και πολλοί ακόμα διάσημοι.

Μέχρι σήμερα, ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχει ανακοινώσει αν έχει εξεταστεί για τον κοροναϊό, παρότι λίγο πριν τον πρώτο αγώνα Formula 1 της χρονιάς, το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, ήταν διαπρύσιος υποστηρικτής της ακύρωσής του, για τη μη διάδοση του κορονοϊού.

Τελικά ο αγώνας ακυρώθηκε λόγω της ύπαρξης ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος στην ομάδα της McLaren. Ωστόσο, μετά από όλες αυτές τις περιπτώσεις θετικών “διπλανών του”, ίσως ήρθε και η ώρα του Χάμιλτον για μια εξέταση.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΠΗΓΗgazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ