aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑKarting: Άλλη μια διάκριση για τα αδέλφια Δημητρίου

Karting: Άλλη μια διάκριση για τα αδέλφια Δημητρίου

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΟΥΤΖΙΗ

Τα αδέλφια Τιμόθεος και Νικόλας Δημητρίου συνεχίζουν να μαζεύουν διακρίσεις στον χώρο του καρτ. Αυτή τη φορά σειρά είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting όπου οι νεαροί έλαβαν μέρος στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς που έγινε στην πίστα καρτ «Athens Circuit Megara Kart». Εκεί όπου έλαβαν μέρος 57 αθλητές χωρισμένοι σε 6 κατηγορίες (60 Mini A, 60 Mini B, Junior, Senior, KZ2 και Club).

Στην κατηγορία Μini ο Τιμόθεος Δημητρίου (Exprit Iame-60 Mini A) της ομάδας Speed Force έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, αφού ξεκίνησε από την πρώτη θέση και δεν την έχασε σε κανένα σημείο των δύο τελικών, με αποτέλεσμα να επικρατήσει και στους δύο αγώνες.

Στον Α’ Τελικό, τον νικητή ακολούθησε στην κατάταξη ο Ανδρέας Δεβετζόγλου (Luxor Lenzo-60 Mini B) της ομάδας Abloy F.S. Kart Racing, ενώ την τριάδα της γενικής κατάταξης συμπλήρωσε ο Γιάννης Λάντζης (FA Lenzo-60 Mini B), ο οποίος τερμάτισε εμπρός από τον Μάριο Αγγελόπουλο (Exprit Iame-60 Mini A) επίσης της ομάδας Speed Force, που κατετάγη στην 2η θέση της 60 Mini A.

Στον Β’ Τελικό, ο Τιμόθεος Δημητρίου διατήρησε εξαρχής το προβάδισμά του και έφτασε στη νίκη, όμως πίσω του η μάχη ήταν μεγάλη. Στον τελευταίο γύρο, μια επαφή μεταξύ των Λάντζη και Δεβετζόγλου, έθεσε τον δεύτερο εκτός αγώνα, ενώ έπειτα από απόφαση των αγωνοδικών, δόθηκε στον Λάντζη ποινή 10 δευτερολέπτων για αντιαθλητική οδήγηση.

Αυτό είχε ως συνέπεια στη δεύτερη θέση της γενικής να τερματίσει ο Πετρίσης, που ακολούθησε τον Δημητρίου στην 60 Mini A και την τριάδα να συμπληρώσει ο Σπανός, ο οποίος επικράτησε στην 60 Mini B.

Η Κατηγορία Junior επεφύλαξε επίσης όμορφες μάχες και δύο διαφορετικούς νικητές. Ο διπλός νικητής στις Αφίδνες, Θάνος Χούρλιας (Tony Kart Rotax) της PRT Motorsport ξεκίνησε τον Α’ Τελικό από την πρώτη θέση και διατηρήθηκε εκεί έως το τέλος, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Τον ακολούθησε ο Αλέξανδρος Ντάρσυ (Tecno Iame X30) της Athens Kart Shop, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε τελικά ο Σωτήρης Αθανασόπουλος (FA Rotax).

Στον Β’ Τελικό, οι ρόλοι άλλαξαν και η νίκη πέρασε στα χέρια του Ντάρσυ, τη στιγμή που πίσω του η μάχη για τη δεύτερη θέση ήταν μεγάλη. Τελικά, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Νικόλας Δημητρίου (Exprit Iame) της Speed Force, επικρατώντας για λιγότερο από 0,1 δευτερόλεπτα του νικητή του Α’ Τελικού, Θάνου Χούρλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ