aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΗ σύζυγος του Σουμάχερ «σπάει» την σιωπή της

Η σύζυγος του Σουμάχερ «σπάει» την σιωπή της

Σχεδόν έξι χρόνια μετά από το φρικτό ατύχημα του θρύλου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις κυκλοφόρησαν νέα που κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή, Willi Weber, ο οποίος μίλησε σε ένα Γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ και δήλωσε ότι η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα, φοβάται ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, έλυσε τη σιωπή της μετά τα όσα δήλωσε ο πρώην μάνατζερ του θρύλου της Formula 1, Willi Weber.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Ο σύζυγός μου βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μίκαελ, που είναι να παραμείνει ότι σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και πως κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον βοηθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ