aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΗ Petrolina Racing Team με μεγάλα ονόματα στο Πρωτάθλημα Ράλι 2019

Η Petrolina Racing Team με μεγάλα ονόματα στο Πρωτάθλημα Ράλι 2019

Για ακόμα μια φορά η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας στο  Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, με την Petrolina Racing Team. Η Petrolina Racing Team αποτελείται και φέτος από έξι αγωνιστικά πληρώματα, με τον πρωταθλητή για δύο συνεχόμενες χρονιές Σίμο Γαλαταριώτη, τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα, τον, Χρίστο Δημοσθένους, τους Παναγιώτη και Γιάγκο Γιάγκου και τον Κώστα Λαό.

Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι ξεκινά με τον αγώνα East Safari Rally, ο οποίος θα διεξαχθεί στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου 2019. Ο αγώνας διοργανώνεται από το τοπικό σωματείο Famagusta Motor Sport Club (μέλος του ΚΟΑ) και έχει ως βασικά χαρακτηριστικά τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών και τις υψηλές ταχύτητες, ειδικά στην ειδική διαδρομή «Χαλοσπιτιά» αποτελώντας μια μεγάλη πρόκληση για τους διαγωνιζόμενους.

Η Petrolina Racing Team θα λάβει μέρος στο East Safari Rally με τα εξής πληρώματα:

  • Σίμος Γαλαταριώτης – Αντώνης Ιωάννου, με Skoda Fabia R5
  • Αλέξανδρος Τσουλόφτας – Αντώνης Χρυσοστόμου, με Citroen DS3 R5
  • Παναγιώτης Γιάγκου – Παναγιώτης Κυριάκου, με Hyundai i20 R5
  • Χρίστος Δημοσθένους – Κωνσταντίνος Παύλου, με Mitsubishi Lancer EVO X
  • Γιάγκος Γιάγκου – Δώρος Ευαγγέλου, με Subaru Impreza STi N12

Το αγωνιστικό κομμάτι θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Αξίζει να σημειωθεί πως και η απονομή των επάθλων θα γίνει στην ίδια πλατεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης  http://www.webcfm.com.

Ο αθλητισμός κατέχει πρωταρχική θέση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ενώ ο μηχανοκίνητος αθλητισμός βρίσκεται διαχρονικά στις δράσεις οι οποίες στηρίζονται από την Εταιρεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ