aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑH Ferrari συνεχίζει με 1-2 στο Μπαχρέιν!

H Ferrari συνεχίζει με 1-2 στο Μπαχρέιν!

Μέχρι στιγμής η Ferrari έχει κυριαρχήσει στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Μπαχρέιν. Η πρώτη περίοδος τελείωσε με 1-2 της Scuderia και τον Λεκλέρκ πρώτο, ενώ στη δεύτερη περίοδο ο Φέτελ ήταν πρώτος και η Ferrari είχε ξανά 1-2. Ακριβώς από πίσω βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον και ο Βαλτέρι Μπότας και πέμπτος ο Νίκο Χούλκενμπεργκ της Renult. Οι δύο Red Bull δεν είχαν και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο Μαξ Φερστάπεν βρέθηκε στην έκτη θέση και ο Πιέρ Γκασλί μόλις στην 12η.

Μάγκνουσεν έβδομος, Νόρις όγδοος, ο οποίος ανέφερε και ένα πρόβλημα του κινητήρα σχετικό με την προανάφλεξη καυσίμου, όπως ο ίδιος διαπίστωσε και οι Γκροζάν, Κβιάτ ήταν στην ένατη και τη δέκατη θέση αντίστοιχα. Στις εκπλήξεις της ημέρας, βάζουμε τον Ντάνιελ Ρικιάρντο που δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από τη 15η θέση και τον Τζορτζ Ράσελ της Williams, που μπορεί να ήρθε προτελευταίος αλλά βρέθηκε μπροστά από τον teammate του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, που ήρθε… τελευταίος. Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ