aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΦουντώνει η μάχη: Πέρασε τον Μπότας στους… 5 γύρους και ανέβηκε τρίτος ο Χάμιλτον!

Φουντώνει η μάχη: Πέρασε τον Μπότας στους… 5 γύρους και ανέβηκε τρίτος ο Χάμιλτον!

Φουντώνει από νωρίς η μάχη στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας! Μόλις πέντε γύροι πέρασαν στον αγώνα, από όταν έσβησαν τα φώτα, με τον Λιούις Χάμιλτον να δείχνει αποφασισμένος να κυνηγήσει τη νίκη και να προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στη βαθμολογία.

Ο Βρετανός πιλότος, λοιπόν, μετά το πέρας των πέντε πρώτων γύρων βρέθηκε στην τρίτη θέση, με τον τελευταίο που πέρασε να είναι ο teammate του, Βάλτερι Μπότας.
Μάλιστα, μετά την επαφή που είχε ο Τσουνόντα με τον Νόρις στην πρώτη στροφή του Γκραν Πρι μετά την εκκίνηση, μπήκε το αμάξι ασφαλείας ώστε να καθαριστεί η πίστα και αυτό ευνόησε τον Χάμιλτον που βρίσκεται σε απόσταση 3 δευτερολέπτων από τον πρώτο Φερστάπεν μετά από 12 γύρους.

Μάλιστα, ο Μπότας μετά από οδηγία από την Mercedes άφησε τον Χάμιλτον να τον προσπεράσει, με τον τελευταίο μέσω της ενδοεπικοινωνίας να λέει στον Μπότας να τον ακολουθήσει ώστε να πιέσουν τις δύο Red Bull Racing που βρίσκονται μπροστά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ