aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑFormula 1: Θετικός στην Covid-19 o Φέτελ, χάνει το Μπαχρέιν

Formula 1: Θετικός στην Covid-19 o Φέτελ, χάνει το Μπαχρέιν

Μπορεί ο Ντάνιελ Ρικιάρντο να ανάρρωσε εγκαίρως από τον Covid-19 και να είναι ετοιμοπόλεμος για το Grand Prix του Μπαχρέιν αλλά έχουμε νέο κρούσμα στον μαγικό κόσμο της Formula 1!

O Σεμπάστιαν Φέτελ βρέθηκε θετικός και θα είναι απών από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021. Μιας και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει προσωπικά social media, η ανακοίνωση ήρθε μέσω της ομάδας του και ήταν λιτή.

Ανέφερε μόνο πως εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός, πράγμα που τον θέτει εκτός του αγώνα του Μπαχρέιν. Δίχως να γίνεται κάποια αναφορά για την παρούσα κατάσταση της υγείας του, αν έχει συμπτώματα κτλ.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, αυτός θα είναι ο εφεδρικός οδηγός της Aston Martin ή επίσης γνωστός ως «super-sub»! Ο λόγος για τον Νίκο Χούλκενμπεργκ που για μία ακόμα φορά θα είναι αυτός που καλύπτει κενό οδηγού που νοσεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ