aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑFormula 1: O Τότο Βολφ συνεχίζει στο τιμόνι της Mercedes

Formula 1: O Τότο Βολφ συνεχίζει στο τιμόνι της Mercedes

Για τρία ακόμη χρόνια θα παραμείνει στη θέση του επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes στη Formula 1 ο Τότο Βολφ, σύμφωνα με νέο συμβόλαιο που μόλις υπέγραψε.

Οι επιτυχίες της Mercedes στη Formula 1 τα τελευταία χρόνια και η απόλυτη κυριαρχία της στην υβριδική εποχή του σπορ δείχνουν ότι κάτι γίνεται καλά στην ομάδα και προφανώς, ο επικεφαλής της, Τότο Βολφ, έχει στα χέρια του μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας. Η Mercedes λοιπόν αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία της μαζί του και πλέον θα βρίσκεται στο τιμόνι για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια, σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές.

Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε ιδιαίτερια ευτυχισμένος που ο Βολφ θα παραμείνει στην οικογένεια της ομάδας καθώς η συνεργασία τους είναι υποδειγματική τα τελευταία χρόνια. Την ίδια στιγμή η Ineos θα μεγαλώσει το μερίδιό της στην ομάδα. Πλέον η ιδιοκτησία μοιράζεται στο 33% ανάμεσα στη Daimler, τον ίδιο τον Τότο Βολφ και την Ineos.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ