aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑFormula 1: Ο Λούις Χάμιλτον αλλάζει το επίθετό του

Formula 1: Ο Λούις Χάμιλτον αλλάζει το επίθετό του

Τον Λιούις Χάμιλτον τον γνωρίσαμε το 2007 όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη McLaren στο GP Αυστραλίας για το πρωτάθλημα της Formula 1. O Βρετανός έκτοτε έφτασε στην κορυφή του κόσμου και από του 2021 έχει επίσημα τον τίτλο του Σερ.

Όμως ο οδηγός της Mercedes ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει. Ο Χάμιλτον ανακοίνωσε στο Dubai Expo 2020 ότι σκοπεύει να συμπεριλάβει το όνομα της μητέρας του Κάρμεν Λαρμπαλεστίερ στο δικό του. Έτσι, πλέον η πλήρης ονομασία του θα είναι «Σερ Λιούις Καρλ Ντέιβιντσον Χάμιλτον Λαρμπαλεστίερ».

Συγκεκριμένα ο Βρετανός το αποκάλυψε καθώς μιλούσε για τις βλέψεις που έχει για ένα 8ο πρωτάθλημα: «Θα σήμαινε τα πάντα για την οικογένειά μου να πάρω τον 8ο τίτλο. Θα σήμαινε πολλά για εμένα επίσης. Είμαι πολύ περήφανος για το όνομα Χάμιλτον. Βασικά μπορεί να μην το γνωρίζετε πως το όνομα της μαμάς μου είναι Λαρμπαλεστίερ και είμαι έτοιμος να το προσθέσω στο όνομά μου. Δεν καταλαβαίνω την ιδέα πως όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται η γυναίκα χάνει το όνομά της. Θέλω να συνεχίσω το όνομα της μαμάς μου μαζί με το Χάμιλτον. Ελπίζω να γίνει σύντομα η αλλαγή αυτή. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο αλλά εργάζομαι πάνω σε αυτό».

Όσο για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, ο Βρετανός σχολίασε: «Θα ήταν φανταστικό. Θα σήμαινε πάρα πολλά για εμάς, που καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν περνάμε από τόσες εναλλαγές συναισθημάτων και για όσους με στηρίζουν και είναι μαζί μου στις πίστες ή από τα σπίτια τους».

Ο Χάμιλτον είναι έτοιμος να διεκδικήσει το 8ο πρωτάθλημά του με τη Mercedes W13. Η νέα σεζόν της Formula 1 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18-20 Μαρτίου με το GP Μπαχρέιν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ