aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑFormula 1: O Φιτιπάλντι στη θέση του Γκροζάν για το επόμενο Γκραν Πρι

Formula 1: O Φιτιπάλντι στη θέση του Γκροζάν για το επόμενο Γκραν Πρι

Μετά το τρομακτικό ατύχημα του Ρομέν Γκροζάν την Κυριακή, ο πιλότος δεν θα μπορέσει να λάβει συμμετοχή στο αμέσως επόμενο και ο Πιέτρο Φιτιπάλντι θα κάνει το ντεμπούντο του στην F1.

H Haas ανακοίνωσε επίσημα ότι στο επόμενο Γκραν Πρι στο Βιετνάμ, στην πίστα του Σακίρ, ο Ρομέν Γκροζάν δεν θα λάβει συμμετοχή. Ο λόγος είναι προφανής, μετά το τρομακτικό συμβάν που είδαμε να γίνεται live στον αγώνα, θα πρέπει να αναρρώσει από τα τραύματά του. Έτσι λοιπόν ο Πιέτρο Φιτιπάλντι, αναπληρωτής οδηγός της Haas θα πάρει τη θέση του και θα κάνει το ντεμπούντο του στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

«Πολύ καλή ευκαιρία για τον Φιτιπάλντι»
«Αποφασίστηκε ότι το πιο σωστό για τον Ρομέν είναι να παραλείψει τουλάχιστον έναν αγώνα μετά το περιστατικό. Η απόφαση να βάλουμε στη θέση του τον Πιέτρο Φιτιπάλντι ήταν αρκετά εύκολη. Ο Πιέτρο θα οδηγήσει τη VF-20, βρίσκεται μαζί μας εδώ και δύο σεζόν σαν δοκιμαστής και αναπληρωματικός οδηγός. Ήταν το σωστό πράγμα για να γίνει και φυσικά, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν.

Έκανε υπομονή και πάντα προετοιμαζόταν για αυτή την ευκαιρία. Τώρα, ήρθε. Για αυτό τον θέλουμε στο αυτοκίνητο και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι πολύ απαιτητικό να σε καλούν να οδηγήσεις την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, αλλά όπως είπα, θεωρώ ότι αυτή είναι η σωστή κίνηση για την ομάδα της Haas στη Formula 1» είπε ο επικεφαλής της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ