aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑFormula 1: O Φέτελ σκέφτηκε να αποσυρθεί

Formula 1: O Φέτελ σκέφτηκε να αποσυρθεί

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραδέχθηκε πως σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Formula 1.

Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη Formula 1. O Γερμανός μετακόμισε στην Aston Martin από τη Ferrari και κατάφερε να ανέβει μόλις μία φορά στο βάθρο των νικητών. Το δεύτερο βάθρο που πήρε στην Ουγγαρία δεν μέτρησε ποτέ, καθώς λόγω τεχνικής παράβασης αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα.

Επιπλέον ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Γερμανός οδηγός δεν κατάφερε να κερδίσει αγώνα, κάτι που έκανε συστηματικά από το 2008 μέχρι και το 2019. Η Aston Martin δεν είχε το πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο και το 2022 είναι πολύ σημαντικό για τη βρετανική ομάδα.

Μπορεί τη φετινή χρονιά ο Φέτελ να μην είχε το κίνητρο που ήθελε, όμως επιμένει πως η φλόγα για διάκριση μέσα του «καίει» με ένταση: «Μερικές φορές πρέπει να αναρωτηθείς μέσα σου ποιο είναι το νόημα όλου αυτού. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν έχω σκεφτεί να αποσυρθώ. Δεν συνεχίζω όμως για να περνάω τα μηνύματά μου. Δεν θα ήμουν έτσι ο εαυτός μου και δεν θα απέδιδα στο 100%. Αν δεν νιώθω μέσα μου τη θέληση και τη δίψα και παραμένω στο σπορ για να περνάω τα δικά μου μηνύματα, τότε θα πρόδιδα όλη τη νέα γενιά που έρχεται στο σπορ για να ζήσει το όνειρο. Στην τελική, μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα όταν δεν θα αγωνίζομαι. Όμως η φλόγα καίει ακόμα δυνατά μέσα μου», δήλωσε ο Γερμανός στο F1 Insider.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ