aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑFormula 1: Ετοιμάζεται ηλεκτρονική πίστα καρτ κάτω από το γήπεδο της Τότεναμ

Formula 1: Ετοιμάζεται ηλεκτρονική πίστα καρτ κάτω από το γήπεδο της Τότεναμ

Με ένα πολύ καινοτόμο και πρωτόγνωρο έργο ξεκίνησε η στρατηγική συνεργασία της Formula 1 με την Τότεναμ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών που προβλέπει συνεργασία 15 ετών, αλλά οι δραστηριότητες ξεκίνησαν… άμεσα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το BBC, Τότεναμ και Formula 1 ετοιμάζουν την πρώτη ηλεκτρονική πίστα που θα στεγάζεται κάτω από το γήπεδο της Τότεναμ, που συγκαταλέγεται στα πιο σύγχρονα του πλανήτη!

Βασικός σκοπός για τον χώρο είναι να πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες για την γνώση της μηχανικής αλλά και για την οδήγηση.

Δηλώσεις για το επικείμενο έργο έκανε και οι πρόεδροι των δυο πλευρών, με τον Στέφανο Ντομενικάλι της Formula 1 να σχολιάζει: «Θα είναι ένας προορισμός για οικογένειες, φίλους, αλλά και επίδοξους οδηγούς από κάθε μέρος του πλανήτη»

Απ’ την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, τόνισε: «Από την ημέρα που χτίστηκε το στάδιο, εξετάζουμε τους τρόπους για να πρωτοτυπήσουμε και να δούμε, πού βρίσκονται τα δικά του και τα δικά μας όρια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ