aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑFormula 1: Εντάσεις στη Ferrari, o Λεκλέρ πήγε να δει τον πρόεδρο

Formula 1: Εντάσεις στη Ferrari, o Λεκλέρ πήγε να δει τον πρόεδρο

Το χρώμα της Scuderia Ferrari είναι το κόκκινο αλλά τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι στο Μαρανέλο αυτές τις ημέρες. Μετά τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 στο Μπαχρέιν, στον οποίο η ιταλική ομάδα δεν διεκδίκησε ουσιαστικά τη νίκη και επιπλέον είχε και προβλήματα αξιοπιστίας, οι εντάσεις στο εσωτερικό της μεγαλώνουν.

Ο Σαρλ Λεκλέρ ιδιαίτερα έφυγε πολύ απογοητευμένος από το Μπαχρέιν, αφού ακόμα και το ρίσκο που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές, θυσιάζοντας ένα σετ ελαστικών για να το έχει στον αγώνα, δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα, αφού δεν κατάφερε καν να κρατήσει τη 2η θέση και είχε πέσει 3ος, προτού εγκαταλείψει από πρόβλημα στον κινητήρα.

Με την επιστροφή της Ferrari στην Ευρώπη, ο Λεκλέρ ζήτησε να δει τον Πρόεδρο της Ferrari Τζον Έλκαν, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος. Ο Μονεγάσκος προσπέρασε όλη την ιεραρχία της ιταλικής ομάδας για να μιλήσει απ’ ευθείας με τον Πρόεδρο και να το εκφράσει τη δυσαρέσκεια και τια ανησυχίες του για την πορεία της ομάδας.

Ο Λεκλέρ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έδωσε τη δική του οπτική πάνω στα προβλήματα της Ferrari και ζήτησε «διαβεβαιώσεις» από τον Έλκαν ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανακάμψει. Οι δυο τους άλλωστε έχουν και προσωπική σχέση και ο Λεκλέρ έχει την άνεση να κάνει κάτι τέτοιο.

Είναι μια ταραγμένη περίοδος στο εσωτερικό της Ferrari. Οι φήμες για μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στα κορυφαία διοικητικά στελέχη της ομάδας, κυρίως ανάμεσα στον CEO της εταιρείας Μπενεντέτο Βίνια και τον επικεφαλής της Scuderia Φρεντ Βασέρ, ολοένα και μεγαλώνουν. Αλλά και στο τεχνικό τμήμα υπάρχει αναστάτωση, με σημαντικά στελέχη να έχουν αποχωρήσει ήδη (βλ. παραίτηση Σάντσεζ) και δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν ακόμα πιο «τρανταχτά» ονόματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ