aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΦέτελ: «Είμαστε πιο κοντά φέτος»

Φέτελ: «Είμαστε πιο κοντά φέτος»

Στα προβλήματα της Ferrari αναφέρθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος τόνισε ότι είναι μικρότερες οι διαφορές φέτος, πως η Scuderia βρίσκεται πιο κοντά στη Mercedes, αλλά και ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν βελτιωθεί.

Κατ’ αρχήν, ξεκαθάρισε πως είναι άδικο να γίνεται σύγκριση μεταξύ του 2015, όταν η ομάδα του Μαρανέλο και ο ίδιος πανηγύρισαν τρεις νίκες, με το 2016. «Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνουμε (τη φετινή) με την περσινή χρονιά. Πέρυσι δεν ήμασταν σε κανενός τη γη, η διαφορά ήταν μεγάλη από τα μονοθέσια που ήταν πίσω. Φέτος οι διαφορές είναι λίγο πιο μικρές.

Νομίζω ότι είμαστε πιο κοντά. Δεν είχαμε τους αγώνες της περσινής χρονιάς στο ξεκίνημα, που είναι και δικό μας λάθος. Στο Μονακό μιλάμε σίγουρα για βάθρο, στη Βαρκελώνη για νίκη, δε νομίζω ότι φταίει κάτι με τον ρυθμό του μονοθεσίου». Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στη βελτίωση άλλων ομάδων, με δεδομένο ότι η Red Bull φαίνεται να είναι πιο ανταγωνιστική.

«Δεν μπορείς να πεις ότι δεν πέτυχες, αλλά πρέπει να σεβαστείς το γεγονός ότι παλεύουμε με ομάδες που είχαν μεγάλη αλλαγή στο πρόσφατο παρελθόν, από πλευράς δομής και διαχείρισης. Ξεκίνησαμε μ’ ένα πρότζεκτ ότι μαζί θα επανέλθουμε στην κορυφή. Τώρα οι στόχοι μας είναι πιο φιλόδοξοι από οποιουδήποτε άλλου», πρόσθεσε.

Τέλος, σχολίασε και τη δήλωση του Μαουρίτσιο Αριβαμπένε ότι η Ferrari έχει ακόμα πιθανότητες για τίτλο. «Μέχρι τώρα, ναι, θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Αν δεν είχα το θέμα του κινητήρα στο Μπαχρέιν, θα ήμασταν στο πόντιουμ. Πολύ περισσότεροι βαθμοί και τα πράγματα θα φαίνονταν πιο λαμπερά.

Όμως, δεν είναι. Ανυπομονούμε και εστιάζουμε στον επόμενο αγώνα. Υπάρχουν μαθήματα να πάρουμε από τη Βαρκελώνη και το Μονακό στις κατατακτήριες δοκιμές. Αν φέρεις το μονοθέσιο πιο μπροστά στις κατατακτήριες, θα έχεις και πιο εύκολη Κυριακή. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ