aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΦέτελ: «Δεν ήμουν σκληρός, απλώς ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου»

Φέτελ: «Δεν ήμουν σκληρός, απλώς ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου»

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari έκανε σκληρή αυτοκριτική μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο λέει ότι το μόνο που έκανε, ήταν να παραδεχτεί την αλήθεια.

Το 2019 έκλεισε με άλλο ένα πρωτάθλημα οδηγών για τον Λιούις Χάμιλτον και ακόμη ένα πρωτάθλημα κατασκευαστών για τη Mercedes. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που θεωρητικά θα έπρεπε να «χτυπάει» τίτλο, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά απείχε και σημαντικά, με τον πολύ νεότερο teammate του, Σαρλ Λεκλέρ, να τα καταφέρνει καλύτερα. Ο πρώτος που βλέπει αυτή την κατάσταση, είναι φυσικά ο ίδιος ο Γερμανός. Οι δηλώσεις που έκανε για τον εαυτό του μετά το τέλος της σεζόν, ήταν «βαριές», όμως είναι απλώς η πραγματικότητα, όπως είπε. Όταν ερωτήθηκε από το motorsport.com, γιατί μίλησε τόσο σκληρά για το άτομό, του, απάντησε:

«Δεν νομίζω ότι ήμουν σκληρός. Ήμουν απλώς ειλικρινής. Δεν αισθάνομαι να έκανα ο,τι μπορούσα σε κάθε κατάσταση. Νομίζω ότι για καιρό δεν κατάφερα κάτι και είμαι αρκετά ειλικρινής ώστε να το παραδεχτώ, ότι θα έπρεπε να είχα κάνει καλύτερη δουλειά σε κάποιες καταστάσεις. Ξέρω ότι από την πλευρά μου, έχω περισσότερα να δώσω, οπότε ξεκάθαρα κοιτάω τον εαυτό μου πρώτα και να σημειώσω όλα τα σημεία που πρέπει. Πρώτα όμως, πρέπει να σημειώσω τα σημεία που αφορούν εμένα. Το πρώτο που κοιτάω είναι ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνω καλύτερα και ξέρω ότι μπορώ να τα κάνω καλύτερα. Αυτό είναι το πρώτο και βέβαια, να προσπαθήσω περισσότερο τον επόμενο χρόνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ