aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ«Επιστροφή» στη McLaren για τον Φερνάντο Αλόνσο

«Επιστροφή» στη McLaren για τον Φερνάντο Αλόνσο

Την ώρα που το νέο μονοθέσιο της McLaren δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά στις πρώτες χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης, ένας όχι και τόσο παλιός γνώριμος (..) φαίνεται ότι θα συμμετάσχει στην περαιτέρω εξέλιξη της MCL34, συμβουλεύοντας παράλληλα και το δίδυμο οδηγών της βρετανικής ομάδας, Κάρλος Σάινθ και Λάντο Νόρις.

Ο λόγος για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος μπορεί να αποσύρθηκε επίσημα από τη Formula 1 μετά τη λήξη της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο οι σκέψεις για επιστροφή του με οποιοδήποτε τρόπο φαίνεται ότι δεν έχουν σταματήσει να υφίστανται, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει πριν περίπου 2 εβδομάδες.

Έτσι λοιπόν ο Ισπανός πιλότος αρχικά επισκέφτηκε την πίστα της Βαρκελώνης και στη συνέχεια η McLaren ανακοίνωσε ότι ο Αλόνσο θα τεστάρει την MCL34 σε συγκεκριμένες δοκιμές, ενώ έχει αναλάβει και ρόλο πρεσβευτή στη McLaren Racing. Επίσης πέρα από τον συμβουλευτικό ρόλο προς τους δύο νεαρούς οδηγούς της McLaren, o Iσπανός θα συμμετέχει και στην εξέλιξη της MCL35 για τη σεζόν του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ