aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΕπέστρεψε στο Zandvoort ο Τζιωρτζής

Επέστρεψε στο Zandvoort ο Τζιωρτζής

Με στόχο αρκετούς περισσότερους από τους επτά βαθμούς του προηγούμενου αγώνα, ώστε να προωθηθεί στη βαθμολογία ψηλότερα από την 12η θέση (μεταξύ 21 πιλότων) που κατέχει σήμερα, βρίσκεται στο Zandvoort της Ολλανδίας ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

Ο 19χρονος Κύπριος πιλότος ευελπιστεί πως τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους δύο πρώτους γύρους της σεζόν ανήκουν στο παρελθόν και πιστεύει ακράδαντα πως στην πίστα 4.3χλμ του Zandvoort μπορεί ν’ ανέβει και στο βάθρο σε κάποια από τις τρεις βαθμολογούμενες κούρσες που θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο, παρότι οι Ολλανδοί οδηγοί αγωνίζονται εντός έδρας.

«Έχω προετοιμαστεί κατάλληλα. Είμαι έτοιμος να μαζέψω πολλούς βαθμούς και ν’ ανέβω στο βάθρο» δηλώνει ο οδηγός της SMP Racing, ο οποίος σκόραρε έναν βαθμό στον εναρκτήριο αγώνα στο Σότσι και επτά στον επόμενο, που έγινε και πάλι στο Zandvoort.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης την Πέμπτη (02/6) και ελεύθερα δοκιμαστικά την Παρασκευή (03/6), ενώ δύο προκριματικά και ένας αγώνας θα γίνουν το Σάββατο (04/6), με την αυλαία να πέφτει την Κυριακή (05/6) με δύο κούρσες.

Η πίστα αναμένεται να μαζέψει αρκετό κόσμο καθώς το αγωνιστικό τριήμερο είναι αφιερωμένο στον νεαρό Ολλανδό πιλότο της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος θα οδηγήσει το μονοθέσιο της Red Bull μπροστά στους συμπατριώτες του.

Μετά τον αγώνα στο Zandvoort οι νεαροί οδηγοί θα επισκεφθούν δύο φορές την πίστα της Μόσχας, Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ η αυλαία πέφτει τον Σεπτέμβριο με τους δύο τελευταίους γύρους σε Σουηδία και Φιλανδία. Το πρωτάθλημα SMP F4 North Europe Zone είναι ένα από τα επτά περιφερειακά πρωταθλήματα της FIA σε επίπεδο Formula 4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ