aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΈνας υγιεινός περίπατος η πρώτη θέση για τον Μάρκεθ στην Αραγονία

Ένας υγιεινός περίπατος η πρώτη θέση για τον Μάρκεθ στην Αραγονία

Ο Μαρκ Μάρκεθ, με έναν απίθανο γύρο κατάφερε να πάρει την pole position στο εντός έδρας grand prix του Άραγκον και να φτάσει τις εννέα για φέτος. Δεύτερος ο εκπληκτικός Κουαρταραρό, τρίτος ο Βινιάλες.

Σε… πιάνει μια αηδία, η Honda έχει κάνει απίθανη δουλειά και έχει φέρει τη μοτοσικλέτα της στα μέτρα του Παγκόσμιου πρωταθλητή, Μαρκ Μάρκεθ και αυτός κάνει – αγωνιστική- πλάκα στους υπόλοιπους.

Ο Ισπανός στο εντός έδρας Grand Prix του Άραγκον έκανε έναν ακόμα απίθανο γύρο και κατάφερε να πάρει ακόμα pole position, την έννατη για φέτος (!), αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Φάμπιο Κουαρταραρό.

Ο νεαρός αναβάτης της δορυφορικής Yamaha έκανε ένα σχεδόν τέλειο γύρο αλλά, έχασε μερικά δεύτερα στην ευθεία – τερματισμού και θα βρίσκεται πίσω από τον Μάρκεθ. Ο Μάβερικ Βινιάλες της εργοστασιακής Yamaha, ήταν καλύτερος από τους υπόλοιπους και θα συμπληρώσει την πρώτη τριάδα.

Την βαθμολογούμενη δεκάδα έκλεισαν οι Μίλερ, Εσπαργκαρό, Ρόσι, Κράτσλοου, Μορμπιντέλι, Μίλερ, Ντόβιτσιοζό.

Ο αναβάτης της Suzuki, Άλεξ Ρινς αλλά και οι Πετρούτσι (Ducati) και Λορένθο (Honda) δεν κατάφεραν καν να προκριθούν στο Q2 και έτσι θα ξεκινήσουν από τις πίσω θέσεις του Grid αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ