aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΕκπληκτικός ο Βινιάλες «χτύπησε» την pole position στο Μιζάνο!

Εκπληκτικός ο Βινιάλες «χτύπησε» την pole position στο Μιζάνο!

Απίστευτη οδήγηση, φοβερός χρόνος και pole position για τον Μάβερικ Βινιάλες στο Μιζάνο, που κατάφερε να ξεπεράσει τον χρόνο του Πολ Εσπαργκαρό και του Κουαρταραρό, ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ καθυστέρησε λόγω του Βαλεντίνο Ρόσι.

Οι κατατακτήριες δοκιμές στο Μιζάνο επέστρεψαν στο παλιότερο πρότυπο του MotoGP, δηλαδή ήταν ενδιαφέρουσες και απρόβλεπτες! Ο Φάμπιο Κουαρταραρό έχει επιδείξει τρομερές ικανότητες τον τελευταίο καιρό και ειδικότερα στο Μιζάνο, μπόρεσε να είναι ο ταχύτερος στην πρώτη και την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών. Με την εκκίνηση των κατατακτήριων, ο νεαρός αναβάτης έθεσε έναν πολύ καλό χρόνο και παρέμεινε ανταγωνιστικός μέχρι τέλους. Ο Πολ Εσπαργκαρό όμως, παρά τα προβλήματα με το σβήσιμο της μοτοσικλέτας του στην εκκίνηση του Q2, έκανε έναν ακόμη καλύτερο χρόνο και του έκλεψε προσωρινά την πρωτιά.

Αντίθετη άποψη είχε όμως ο Μάβερικ Βινιάλες. Ο Ισπανός της Yamaha πέρασε και τον Εσπαργκαρό και μόνο ο Μάρκεθ έμενε για να τον απειλεί, ο οποίος ερχόταν και ολοκλήρωνε τον γύρο του σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο αναβάτης της Honda όμως βρήκε μπροστά του στην αγωνιστική γραμμή τον Βαλεντίνο Ρόσι και καθυστέρησε. Ο «Γιατρός» ενδέχεται να τιμωρηθεί κι όλας για το συγκεκριμένο περιστατικό. Έτσι ο Μάρκεθ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω. Ο Μάβερικ Βινιάλες κράτησε την πρωτιά, με δεύτερο τον Πολ Εσπαργκαρό και τρίτο τον Φάμπιο Κουαρταραρό! Μορμπιντέλι, Μάρκεθ, Ντοβιτσιόζο, Ρόσι, Ζαρκό, Ρινς, Μιρ, Νακαγκάμι και Πίρο ακολούθησαν. Πτώσεις δεν είχαμε στη διαδικασία, μόνο του Μάρκεθ στα ελεύθερα δοκιμαστικά 4, ακριβώς πριν τις κατατακτήριες, χωρίς όμως να τραυματίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ