aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΈδιωξαν τον Φενάτι από την ομάδα του και δηλώνει μετανιωμένος: «Δεν είμαι άνθρωπος»!

Έδιωξαν τον Φενάτι από την ομάδα του και δηλώνει μετανιωμένος: «Δεν είμαι άνθρωπος»!

Η κίνηση του Ιταλού αναβάτη να πατήσει το φρένο του Στέφανο Μάντζι την ώρα που οι δυο τους κινούνταν με ταχύτητα άνω των 250 χιλιομέτρων για το Moto 2 του Σαν Μαρίνο, προκάλεσε σοκ στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, η ομάδα του Φενάτι, «Marinelli Snipers» τον απέλυσε, ενώ κι ο ίδιος κατάλαβε το λάθος του κι εμφανίστηκε μετανιωμένος.

«Ζητάω συγγνώμη σε ολόκληρο τον κόσμο του αθλητισμού. Σήμερα το πρωί, έχοντας καθαρό μυαλό, ήθελα απλά να ήταν ένα κακό όνειρο. Σκέφτομαι εκείνες τις στιγμές και λέω ότι δεν ήμουν άνθρωπος, έκανα μία επαίσχυντη χειρονομία. Οι επικρίσεις είναι σωστές και καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια απέναντί μου. Δεν είμαι έτσι, όποιος με γνωρίζει καλά, το ξέρει. Στην καριέρα μου πάντα ήμουν καλός οδηγός. Δεν ήταν πρόθεσή μου να κάνω κακό σε έναν οδηγό σαν εμένα, ήθελα απλά να τον κάνω να καταλάβει ότι αυτό που έκανε ήταν επικίνδυνο. Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη απ’ όλους», αναφέρει μεταξύ άλλων ο 22χρονος αναβάτης στην επίσημη ιστοσελίδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ