aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΔιάκριση για την εταιρεία Ψάλτης

Διάκριση για την εταιρεία Ψάλτης

H Εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της. Στο πέμπτο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, η παγκοσμίου φήμης εταιρεία πετρελαιοειδών τίμησε την κυπριακή εταιρεία με δύο βραβεία στον χώρο του marketing και των πωλήσεων.

Τα βραβεία Highest commitment, Sales and Growth και Top Marketing award, παραδίδονται στην κορυφαία κυπριακή εταιρεία ανταλλακτικών για τέταρτη και τρίτη χρονιά αντίστοιχα, δείχνοντας έτσι τη δυναμική αλλά και τη διαχρονικά ανοδική πορεία της εταιρείας Ψάλτης Ανταλλακτικά.

Στο Συνέδριο, το οποίο διοργάνωσε η παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία JX Nippon Oil & Energy Corporation, κορυφαία πετρελαιοπαραγωγός εταιρεία στην Ιαπωνία, παρευρέθηκαν οι εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Δημήτρης Ψάλτης, Νικόλας Ψάλτης και Ανδρέας Ψάλτης και ο Marketing Manager Μάνος Τρούλης όπου παρέλαβαν και τις διακρίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ