aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΔεν... μάσησε στη βροχή ο Χάμιλτον!

Δεν… μάσησε στη βροχή ο Χάμιλτον!

Χορεύοντας… στη βροχή!

Με ταχύτερο γύρο στην τελευταία του προσπάθεια, ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να τερματίσει πρώτος στις κατατακτήριες δοκιμές και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι της Αυστρίας μετά το 2016. Δεύτερος ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος έδειχνε ικανός να τερματίσει στην πρώτη θέση αλλά έκανε δύο λάθη στις ισάριθμες τελευταίες του προσπάθεια δεν του το επέτρεψαν. Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Κάρλος Σάινθ, ενώ τέταρτος θα εκκινήσει ο Βάλτερι Μπότας.

Καταστροφή για ακόμα ένα Γκραν Πρι για την Ferrari που συνεχίζει να απογοητεύει! Ο Σαρλ Λεκλέρκ έδειχνε ανήμπορος να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους οδηγούς στην βροχή, ήταν τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα πιο αργός από τους πρωτοπόρους, δεν μπήκε καν στο τελευταίο session των δοκιμαστικών και θα ξεκινήσει αύριο στο Σπίλμπεργκ από την 11η θέση.

Μία θέση πιο μπροστά ο ομόσταυλός του Σεμπάστιαν Φέτελ που απλώς κατάφερε να μπει στο τρίτο κομμάτι των κατακτήριων δοκιμών, αλλά δεν κατάφερε ούτε καν να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους εννιά οδηγούς. Μάλιστα, ήταν κατά 2.4 δεύτερα πιο αργός από τον πρώτο Χάμιλτον και την Mercedes.

Οκόν, Νόρις θα ξεκινήσουν από την τρίτη σειρά όντας πέμπτος και έκτος αντίστοιχα, με τους Άλμπον, Γκάσλι, Ρικιάρντο και Φέτελ να συμπληρώνουν την δεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ