aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΔέχτηκε 46G στη Μελβούρνη ο Αλόνσο (vid)

Δέχτηκε 46G στη Μελβούρνη ο Αλόνσο (vid)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την έρευνα του ατυχήματος του Φερνάντο Αλόνσο από τη FIA, ο Ισπανός δέχτηκε 46G κατά τη διάρκεια αυτού στη Μελβούρνη.

Οι πληροφορίες από την έρευνα του ατυχήματος του Φερνάντο Αλόνσο στον αγώνα της Αυστραλίας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω του ηλεκτρονικού περιοδικού αυτής για το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, ο Ισπανός πήγαινε με 313 χλμ./ώρα, όταν προσπαθούσε να περάσει τον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ και με 305 χλμ./ώρα, όταν χτύπησε στο πίσω μέρος του μονοθεσίου του Μεξικανού για να έχει το τρομακτικό ατύχημα. Αφού έσπασε η ανάρτηση στον μπροστά δεξί τροχό, ο πιλότος της McLaren χτύπησε στον τοίχο με δύναμη 45G, ενώ δέχτηκε 46G όταν γλίστρησε στο γρασίδι πριν ξεκινήσει τις τούμπες στον αέρα, όπου βρέθηκε για 0.9 δευτερόλεπτα.

Πάντως, ευτυχώς για τον ίδιο, βγήκε αλώβητος από την MP4-31, αν και αναγκάστηκε να μείνει εκτός του Γκραν Πρι στο Μπαχρέιν λόγω σπασμένου πλευρού, το οποίο υπήρχε κίνδυνος να τρυπήσει τον πνεύμονα με τις δυνάμεις που ασκούνται κατά την οδήγηση, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, μετά την απαγόρευση συμμετοχής από τη FIA για το Σακχίρ.

Θυμηθείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρομακτικό ατύχημα του Αλόνσο στη Μελβούρνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ