aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΧάμιλτον: «Κρίμα για τους θεατές το ότι ο Φερστάπεν μπορεί να εξασφαλίσει τον τίτλο τόσο...

Χάμιλτον: «Κρίμα για τους θεατές το ότι ο Φερστάπεν μπορεί να εξασφαλίσει τον τίτλο τόσο νωρίς»

Κρίμα για τους θεατές χαρακτήρισε το γεγονός πως ο Μαξ Φερστάπεν μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής στη φετινή Formula 1, με πέντε Grand Prix να απομένουν για το φινάλε της σεζόν, ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes ανέφερε πως αυτό που συμβαίνει στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι καλό για το σπορ, ενώ θυμήθηκε τις μεγάλες μάχες που έγιναν για τον τίτλο πέρσι, αλλά και το 2018.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάμιλτον:
«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ για τον δεύτερο τίτλο του Φερστάπεν. Αλλά το να κατακτήσει το πρωτάθλημα με πέντε αγώνες να απομένουν για το φινάλε, είναι κρίμα για τους θεατές. Είναι κρίμα για όλους, ακόμα και εμάς, που πέρσι παλέψαμε και παραμείναμε ζωντανοί μέχρι τέλους. Αυτό είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. Δεν είναι ποτέ καλό όταν η σεζόν τελειώνει τόσο νωρίς, ακόμα και όταν εγώ ήμουν αυτός που έπαιρνε το πρωτάθλημα».

«Για τον οδηγό που στέφεται πρωταθλητής είναι πολύ ωραίο, αλλά για το σπορ και τους θεατές, όχι και τόσο. Νιώθω ευγνώμων που έχω ζήσει στιγμές σαν αυτές του 2018, όταν όλα κρίθηκαν στα τελευταία 17 δευτερόλεπτα. Και φυσικά για τα περσινά, όταν υπήρχε πάθος και ένταση μέχρι τέλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ