aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΜπήκε μετά θάνατον στο βιβλίο Γκίνες, πέθανε προσπαθώντας να τα καταφέρει!

Μπήκε μετά θάνατον στο βιβλίο Γκίνες, πέθανε προσπαθώντας να τα καταφέρει!

Η Τζέσι Κομπς, στα 39 της, έχασε τη ζωή της στις 27 Αυγούστου 2019, ύστερα από ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα. Η διάσημη οδηγός αλλά και παρουσιάστρια έχασε τη ζωή της σε ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμών για να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας της γυναικών στην ξηρά.

Τότε, το φρικτό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια του συντρόφου της, ο οποίος δήλωσε ό,τι όλοι όσοι ήταν εκεί έκαναν τα πάντα για να τη βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. «Μπορεί να μοιάζει λίγο τρελό να προχωρήσεις κατευθείαν στη γραμμή της φωτιάς… Όσοι όμως είναι πρόθυμοι, είναι αυτοί που πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα. Ο κόσμος λέει ότι είμαι τρελή, εγώ λέω ευχαριστώ». Αυτά τα λόγια έγραψε στο προφίλ της στο Instagram η 39χρονη πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής «Mythbuster» και οδηγός αγώνων Τζέσι Κομπς λίγα 24ωρα πριν σκοτωθεί.

Με το αεριωθούμενο αυτοκίνητό της είχε καταγράψει ταχύτητα ρεκόρ 522.783 μιλίων ανά ώρα (841.338 χλμ/ώρα). Τώρα η επιτροπή των Ρεκόρ Γκίνες επιβεβαίωσε ότι η Κομπς είναι η πιο γρηγορη γυναίκα στον κόσμο, σπάζοντας ένα ρεκόρ 40 ετών. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η η κασκαντέρ Κίττυ Ο’νιλ με 512 μίλια ανά ώρα (824 χλμ/ώρα). Ο σύντροφό της, Τέρι Μέιντεν, είδε την αναγνώριση μετά θάνατον με μικτά συναισθήματα.

«Κανένα ρεκόρ δεν αξίζει να μην είναι εκείνη εδώ», έγραψε στο Instagram. «Ήταν ένας στόχος που ήθελε πραγματικά να πετύχει. Όσο δύσκολο κι αν είναι για μένα να κοιτάξω το αμάξι χωρίς να κλάψω. Είμαι περήφανος για εκείνη. Εκείνο το πρωί ξύπνησε με μια έντονη επιθυμία. ”Ας γράψουμε ιστορία”, είπε και περάσαμε μια εκπληκτική ημέρα».

https://www.instagram.com/p/CBzVs4xDK-v/?utm_source=ig_web_copy_link

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ