aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΆνετα άλλη μια φορά πρώτος ο Μάρκεθ στη Βαλένθια!

Άνετα άλλη μια φορά πρώτος ο Μάρκεθ στη Βαλένθια!

Σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από τις πολλές πτώσεις, ο Μαρκ Μάρκεθ απέδειξε γιατί κατέκτησε με τόση ευκολία το Πρωτάθλημα του 2019, ανέβασε τη Honda στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών και πήρε και το Πρωτάθλημα των ομάδων σχεδόν μόνος του! Αν και στην εκκίνηση του αγώνα, έχασε μερικές θέσεις και έμεινε 6ος, γρήγορα ανέκαμψε και πέρασε πρώτος μπροστά από τον Κουαρταραρό που δεν μπορούσε παρά να αρκεστεί σε μια 2η θέση.

Ο Τζακ Μίλερ έκανε έναν καλό αγώνα και ανέβηκε στο βάθρο στην 3η θέση με τον Ντοβιτσιόζο στην 4η θέση και τον Ρινς 5ο. Ο Βαλεντίνο Ρόσι αλλά και ο Μάβερικ Βινιάλες δεν το βρήκαν πουθενά και δεν μπόρεσαν παρά να πάρουν μια 8η θέση ο Ρόσι και μια 6η θέση ο Βινιάλες. Ανάμεσά τους τερμάτισε 7ος ο Μιρ.

Ο Χόρχε Λορένθο που έτρεξε για τελευταία φορά, κατάφερε και πήρε με την 13η θέση του τρεις βαθμούς. Ωστόσο, ο αγώνας είχε πολλές εγκαταλείψεις από μηχανικά προβλήματα αλλά και πτώσεις. Με πιο τρομακτική την τριπλή διαδοχική πτώση του Πετρούτσι -που έπεσε και λανθασμένα έμεινε στο έδαφος αντί να απομακρυνθεί αμέσως- του Ζαρκό που επίσης δεν απομακρύνθηκε αμέσως αλλά και του Λεκουόνα (ΚΤΜ) που πέφτοντας, η μοτοσυκλέτα του χτύπησε βίαια τον Ζαρκό και ως από θαύμα δεν τον τραυμάτισε πάρα πολύ σοβαρά!

Ο Μικέλε Πίρο αντιμετώπισε κάποιο μηχανικό πρόβλημα και εγκατέλειψε, ενώ πτώσεις είχαν ακόμα οι Καλ Κράτσλοου, Φράνκο Μορμπιντέλι και Αντρέα Ιανόνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ