aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΑκύρωσε τον Χάμιλτον η FIA – Ξεκινάει τελευταίος στο Sprint Race

Ακύρωσε τον Χάμιλτον η FIA – Ξεκινάει τελευταίος στο Sprint Race

Αλλαγή δεδομένων στην Formula 1! Ο Λιούις Χάμιλτον τιμωρήθηκε για την παρατυπία που υπήρχε στο DRS του μονοθεσίου του από την Mercedes, με την FIA να αποφασίσει την ακύρωση του χρόνου του και τον αποκλεισμό του από τα δοκιμαστικά.

Ο τεχνικός της FIA, Τζο Μπάουερ, είχε εντοπίσει παρατυπία στη W12, όπου με το DRS ανοιχτό, είχε απόσταση ανάμεσα στα δύο πτερύγια μεγαλύτερη των 85mm που ορίζουν οι κανονισμοί της F1.

Κάτι που σημαίνει πως ο Χάμιλτον στο σημερινό Sprint Race των 24 γύρων θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση, με τον Μαξ Φερστάπεν από την πλευρά του να εκκινεί από την pole position. Αυτό μοιάζει πολύ πιθανό να παίξει και κομβικό ρόλο στη μάχη του τίτλου, με τον Φερστάπεν να προπορεύεται αυτή τη στιγμή κατά 19 βαθμούς του Χάμιλτον.

Υπενθυμίζεται πως ο Χάμιλτον για το αυριανό Γκραν Πρι της Βραζιλίας… κουβαλάει και την ποινή των πέντε θέσεων για την αλλαγή στον κινητήρα της Mercedes του, ενώ νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο Μαξ Φερστάπεν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50 χιλ. ευρώ για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος των χθεσινών κατατακτήριων δοκιμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ