aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΆκρως επιτυχημένη παρουσία στη Ρώμη των Γαλαταριώτη - Ιωάννου

Άκρως επιτυχημένη παρουσία στη Ρώμη των Γαλαταριώτη – Ιωάννου

Πολύ σημαντική για την Κύπρο αλλά και τις εμπειρίες των Σίμου Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου, η κατάληψη της 14ης θέσης στο Rally di Roma Capitale, το τριήμερο 20 με 22 Ιουλίου 2018.

Το πλήρωμα Γαλαταριώτη – Ιωάννου, ήταν το πρώτο κυπριακό που συμμετείχε πότε στο Ράλι της Ρώμης, το οποίο περιλαμβάνεται στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC). Κατέλαβαν τη 14η θέση, ανάμεσα σε 83 συμμέτοχες από 18 χώρες, με αυτοκίνητο Skoda Fabia R5 και με τα χρώματα της Petrolina Racing Team, με τα οποία συμμετέχουν και στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2018, όπου και προηγούνται στη βαθμολογία.

Σε δήλωση του ο οδηγός Σίμος Γαλαταριώτης ανέφερε ότι «το Rally di Roma Capitale είναι όλο σε ασφάλτινο δρόμο, όπου δεν είχαμε προηγούμενη πείρα». Τόνισε ότι η συμμετοχή αυτή, όπως και στο Ράλι Ακρόπολις, τον περασμένο Ιούνιο όπου κατέλαβε την 5η θέση στη γενική κατάταξη, γεμίζει όλα τα μέλη της ομάδας Galatariotis Rally Team, με σημαντικές διεθνείς εμπειρίες. Πρέπει να σημειωθεί ότι στο Ράλι Ακρόπολις 2018, οι Γαλαταριώτης-Ιωάννου τερμάτισαν στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα ελληνικά πληρώματα.

Η Galatariotis Rally Team θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη συνέχεια του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 2018, που θα είναι το Σεπτέμβριο με το Ράλι Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Περισσότερη ενημέρωση: www.facebook.com/galatariotisrallyteam/.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ