aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεσογειακοί Αγώνες: Διπλή πρόκριση στον τελικό η κολύμβηση, 5η θέση στον ημιμαραθώνιο

Μεσογειακοί Αγώνες: Διπλή πρόκριση στον τελικό η κολύμβηση, 5η θέση στον ημιμαραθώνιο

Ακόμη ένα καλό ξεκίνημα σε ακόμη ένα άθλημα για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Αυτή τη φορά η αποστολή μας πήρε πρόκριση τον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο στο κολύμπι Γυναικών.

Στον τελικό προκρίθηκαν οι Κάλια Αντωνίου και Άννα Χατζηλοΐζου και θα αγωνιστούν στις 20:00 ώρα Κύπρου. Οι δύο αθλήτριες μας συμμετείχαν στη δεύτερη σειρά των προκριματικών. Η Κάλια τερμάτισε στην πρώτη θέση και η Άννα στην τρίτη.

Αποκλεισμός στο ανδρικό
Στα 100 μέτρα ύπτιο στους άνδρες δεν τα καταφέραμε και αποκλειστήκαμε, με τους Σοφοκλή Μούγη και Φίλιππο Ιακωβίδη να σημειώνουν χρόνο τερματισμού 58.01 και 58.19, τερματίζοντας στην 16η και 17η θέση αντίστοιχα. Οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν στην τρίτη σειρα των προκριματικών, πραγματοποίησαν το καλύτερο τους, όμως δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό.

Στην 5η θέση ο Αμήν!
Επίσης το πρωΐ είχαμε δράση στον ημιμαραθώνιο, με τον αθλητή μας Αμήν Καττίρι να τερματίζει στην 5η θέση με χρόνο 1:06:18.

Δράση και στην σκοποβολή
Αγωνιστική δράση είχαμε και στην σκοποβολή με την 16χρονη Κωνσταντίνα Μαρκίδου να τερματίζει στην 21η στο αεροβόλο τουφέκι με βαθμολογία 608.7.
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Θεόδωρος Τσιολάκης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ