aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή, καταγράφει ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ο 4ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, τρέχει στη νέα εποχή.

Στις 21 Νοεμβρίου 2021, είναι το ραντεβού στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, που διεξάγεται στην πόλη του Ζήνωνα, η οποία ετοιμάζεται να υποδεχθεί δρομείς και επισκέπτες για μια ακόμη πιο ξεχωριστή διοργάνωση γεμάτη πάθος, ενθουσιασμό και συγκίνηση.

Η προσφορά στην κοινωνία

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, που έγινε θεσμός για την πόλη του Ζήνωνα και φέτος θα έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στηρίζοντας κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Οι συμμετοχές

Οι εγγραφές συνεχίζονται ενώ το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι πολύ μεγάλο και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Υπάρχουν διαθέσιμες 7 διαδρομές για να ζήσει κάποιος μια μοναδική εμπειρία.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο https://www.larnakamarathon.com

Οι διαδρομές

H πρώτη και βασική διαδρομή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, είναι ο Μαραθώνιος (42χλμ). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου (21χλμ), των αγώνων 10χλμ, 5χλμ, και του Εταιρικού (5χλμ).

Στη διοργάνωση δίνεται η ευκαιρία της συμμετοχής των παιδιών προκειμένου να νιώσουν τη χαρά της γιορτής του Μαραθωνίου, Για το σκοπό αυτό,  οι διαδρομές Fun Race 1χλμ για γονείς ή και κηδεμόνες παιδιών κάτω των 10 ετών και η δωρεάν διαδρομή McDonald’s Kids Race 1K που αποτελεί την ιδανική ευκαιρία συμμετοχής παιδιών και ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Όλες οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν σταθμούς ανεφοδιασμού, ώστε οι δρομείς να απολαύσουν στο έπακρο τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Τρέχουμε στη Νέα Εποχή στις 21.11.21 στον 4ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση https://www.larnakamarathon.com

*Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κάτω από τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

#LarnakaRun #IntoNewEra #KeepUpTheTraining

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ