aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜε τον Διογένους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23

Με τον Διογένους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23

Με τον αθλητή Ιάσωνα Διογένους θα συμμετάσχει η Κύπρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών. Τον αθλητή μας θα ο προπονητής του, Αριστοτέλης Ιωάννου. Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου. Ο αθλητής μας μαζί με το προπονητή του αναχωρούν την 1η Σεπτεμβρίου». Η ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας:

«Αφού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγο της πανδημίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών το 2020, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και για το 2021 στην πόλη Κρούσβιτσα στην κεντρική Πολωνία.

Αυτό θα είναι το πέμπτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών και αθλητές από 30 ευρωπαϊκές χώρες αγωνίζονται να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Η πιο ανταγωνιστική κατηγορία σκαφών φαίνεται να είναι το σκιφ ανδρών με τη μεγαλύτερη συμμετοχή από όλες τις κατηγορίες. Θα λάβουν μέρος συνολικά 20 χώρες μεταξύ αυτών και η Κύπρος.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών είναι ανοικτό σε όλες τις Ευρωπαϊκές Εθνικές Ομοσπονδίες για αθλητές κάτω των 23 ετών. Ένας κωπηλάτης μπορεί να αγωνιστεί σε αγώνα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του έτους κατά το οποίο συμπληρώνει τα 22 έτη.

Φέτος την Κύπρο θα εκπροσωπήσει ο αθλητής μας Ιάσων Διογένους ο οποίος συμπληρώνει τα 19 του χρόνια τον ερχόμενο Δεκέμβρη. Κατατάγηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Εθνική Φρουρά. Τον αθλητή μας θα συνοδεύσει σε αυτήν του προσπάθεια ο προπονητής του Αριστοτέλης Ιωάννου.

Ευχόμαστε στον αθλητής μας καλές επιτυχίες.

Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε πέρα από τον ΚΟΑ, την ΚΟΕ που μας στηρίζει και παραχωρεί τον ρουχισμό αποστολής στις ομάδες μας, τους χορηγούς μας ΟΠΑΠ Κύπρου, UNICARS LTD και Medochemie Ltd που με την βοήθεια τους μπορούμε να δίνουμε στους αθλητές μας την ευκαιρία να λαμβάνουν μέρος σε τέτοιες διοργανώσεις, να ανεβάζουν την σημαία της χώρας μας στις διεθνείς αυτές διοργανώσεις και να προβάλουν την χώρα μας.
Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου. Ο αθλητής μας μαζί με το προπονητή του αναχωρούν την 1η Σεπτεμβρίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ