aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΜε Νόρι ο Τσιτσιπάς στο Diriyah Open

Με Νόρι ο Τσιτσιπάς στο Diriyah Open

Όσοι περίμεναν με αγωνία τη νέα αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο μετά από όσα έγιναν στο Wimbledon, θα… περιμένουν κι άλλο.
Ο Καμ Νόρι, βλέπετε, νίκησε με 10-6, 10-6 τον 27χρονο Αυστραλό στον πρώτο γύρο του φιλικού Diriyah Open και ήταν αυτό που έκλεισε το ραντεβού με τον Στεφ στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το ματς θα γίνει περίπου στις 19.00

Στη Σαουδική Αραβία είχαμε και την επιστροφή του Σάσα Ζβέρεφ στα courts. Ο 25χρονος Γερμανός, μάλιστα, ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ και μετά τη νίκη του με 10-8, 10-7 θα συναντήσει στην οκτάδα τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Πολύ καλός ήταν και ο Σταν Βαβρίνκα, που λύγισε με 5-10, 10-4, 10-6 τον Ματέο Μπερετίνι και θα αναμετρηθεί στα προημιτελικά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στον άλλο προημιτελικό θα μονομαχήσει ο Τέιλορ Φριτζ με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Χούμπερτ Χούρκατς και τον Ντόμινικ Στρίκερ.

Οι ηττημένοι θα αγωνιστούν σε τουρνουά διπλού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ