aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε αθλητές από 15 και πλέον χώρες το 1ο «Kakopetria Winter Run»

Με αθλητές από 15 και πλέον χώρες το 1ο «Kakopetria Winter Run»

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, μπήκαμε στην αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα «Kakopetria Winter Run», που είναι προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αγώνα βουνού που γίνεται στην Κύπρο και συνεχώς κερδίζει τις προτιμήσεις του κόσμου που έχει τη δυνατότητα να αθληθεί και να περάσει ευχάριστα την ώρα του, στις εξαιρετικές συνθήκες που προσφέρουν τα βουνά τόπου μας.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις αγώνες και ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη. Ο μεγάλος αγώνας είναι στην απόσταση των 15 χιλιομέτρων και αφορά τους πιο απαιτητικούς δρομείς, ενώ υπάρχουν και μικρότερες αποστάσεις στα 7.7 χιλιόμετρα, στον οποίο μπορεί να συμμετέχει όλος ο κόσμος, ενώ υπάρχει και ο παιδικός αγώνας.

Σκοπός της πολύ όμορφης αυτής πρωτοβουλίας, είναι  η προώθηση της άθλησης, η επαφή με τη φύση καθώς και η συμμετοχή ολόκληρης της οικογένειας σε αυτή τη διοργάνωση. Πέραν από τις κυπριακές συμμετοχές, στον αγώνα θα λάβουν μέρος και αρκετοί αθλητές από το εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ