aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑMcGregor: Πήγε στην Ιταλία για να βαφτίσει το παιδί του και πλακώθηκε με DJ

McGregor: Πήγε στην Ιταλία για να βαφτίσει το παιδί του και πλακώθηκε με DJ

Για μία ακόμα φορά ο Conor McGregor επιβεβαίωσε πως του αρέσει να προκαλεί προβλήματα και κυρίως στον εαυτό του αφού μόνιμα μπλέκετε σε μπελάδες.

Το νέο θύμα του ήταν ένας Ιταλός DJ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Notorious βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ιταλία. Ο λόγος που πήγε εκεί ήταν για να βαφτίσει το τρίτο του παιδί.

Το βράδυ της βάφτισης ο Ιρλανός μαζί με τη σύζυγό του βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε ξενοδοχείο, όπου εκεί ήταν και ο Φραντσέσκο Φατσινέτι μαζί με τη σύντροφό του.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Ιταλός, ο McGregor ρώτησε τον DJ αν θέλει να πάνε να διασκεδάσουν κάπου αλλού. Ο Φατσινέτι απάντησε θετικά και ο Conor McGregor του ανταπάντησε με δύο γροθιές στο πρόσωπο.

Αργότερα ο Ιταλός υπέβαλλε μήνυση και με βίντεο έκανε γνωστό το περιστατικό. Η επίθεση έγινε μπροστά στην γυναίκα του Facchinetti που δήλωσε σοκαρισμένη και συμβούλεψε τον κόσμο να μην πλησιάζει τον McGregor γιατί είναι επικίνδυνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ