aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΚολυμβήτρια υψηλού επιπέδου με παρόν και μέλλον

Κολυμβήτρια υψηλού επιπέδου με παρόν και μέλλον

Δέκατη στον κόσμο στα 50 μέτρα ελεύθερο, 13η στα 10 μέτρα ελεύθερο! Πραγματικά ιπτάμενη η Κάλια Αντωνίου πέτυχε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα της, δείχνοντας πως βρίσκεται στα καλύτερά της. Παρουσία και επιδόσεις σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης, έχοντας να αντιμετωπίσει ηχηρά ονόματα του αθλήματος. Κάλια για φίλημα και πολλά συγχαρητήρια. Δείγμα της δουλειάς που κάνει με τον προπονητή της, Σταύρο Μιχαηλίδη, μεγάλη δόξα του αθλήματος.

Οι δηλώσεις της μετά την τεράστια επιτυχία της το βράδυ της Παρασκευής, φανερώνουν την πίστη της για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις στο προσεχές μέλλον. Πιστεύει στον εαυτό της, έχει το μέταλλο του νικητή και παρουσιάζεται αποφασισμένη να φθάσει ακόμη πιο ψηλά. Πού μπορεί να φθάσει μια Κύπρια κολυμβήτρια θα μου πείτε; Δεν υπάρχουν όρια στον αθλητισμό, οι πράξεις μετράνε και η Κάλια δείχνει έτοιμη για να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τη σημαία της Κύπρου.

«Ναι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, αφού περίμενα πολύ καιρό για να μου βγει μια μεγάλη επιτυχία». Στην ερώτηση αν περίμενε την επιτυχία αυτή δεν «μάσησε» τα λόγια της: «Για να πω την αλήθεια, ναι, γιατί δούλευα πολύ σκληρά, έβλεπα τους χρόνους μου στην προπόνηση και πίστευα πως όλο αυτό κάπου θα μου έβγαινε».

Η παρουσία της Κάλιας εκτός από ονειρική αποτελεί και «προίκα» για τους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας. Ούτε και γι’ αυτή τη διοργάνωση έκρυψε την αισιοδοξία της. «Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κυνηγήσω ένα από τα τρία μετάλλια, αλλά καλύτερα να μη βιαζόμαστε και να πηγαίνουμε βήμα, βήμα». Η Κάλια έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται και να ελπίζει. Αυτό επιβάλλεται να κάνει κάθε μεγάλος αθλητής που θέλει να διεκδικεί, να κερδίζει.

Στα χνάρια της Κάλιας βαδίζει και ο αδελφός της Νικόλας. Δύο κολυμβητές με παρόν και με μέλλον. Η κυπριακή κολύμβηση επενδύει πολλά στο πρόσωπο της Κάλιας και του Νικόλα Αντωνίου, για νέες και γιατί όχι μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Αυτοί οι αθλητές, όπως κι άλλοι σε άλλα αθλήματα, αξίζουν και μεγαλύτερης προβολής και κινήτρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ