aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΚΕΣΟΑ: «Ευελπιστούμε ότι η ΚΟΕ θα αναθεωρήσει»

ΚΕΣΟΑ: «Ευελπιστούμε ότι η ΚΟΕ θα αναθεωρήσει»

Με ανακοίνωσή της η ΚΕΣΟΑ (Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες) εκφράζει την έκπληξη και τη λύπη της για την απόφαση της ΚΟΕ, για την απόφασή της να μην συμπεριλάβει πρωτοκλασάτους αθλητές στις υποτροφίες του Olympic Solidarity (Ολυμπιακή Αλληλεγγύη) ενόψει τον Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024:

«Με έκπληξη αλλά και με λύπη μας έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πρωτοφανούς απόφασης της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (Κ.Ο.Ε.) να μην ενταχθούν στο πρόγραμμα Olympic solidarity πρωτοκλασάτοι αθλητές μας οι οποίοι αποτελούν την βάση της Ολυμπιακής μας ομάδας για το 2024 στο Παρίσι.

Τέτοιες αποφάσεις πέραν του γεγονότος ότι μειώνουν τον ίδιο τον αθλητή αποτελούν αντικίνητρο για να ενταχθούν νέα παιδιά στον αθλητισμό.

Ευτυχώς που στέκετε δίπλα τους ο ΚΟΑ με τα διάφορα Εθνικά προγράμματα αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (σ.σ.: Νίκος Αναστασιάδης) ο οποίος στήριξε την Ολυμπιακή μας ομάδα με σημαντικά ποσά.

Ευελπιστούμε ότι η Κ.Ο.Ε. θα αναθεωρήσει τη θέση της και οι κορυφαίοι μας αθλητές που δεν συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα θα ενταχθούν κανονικά στο Olympic solidarity για το καλό του αθλητισμού στον τόπο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ