aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΗ κλήρωση της Σάκκαρη στο Μαϊάμι

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Μαϊάμι

Από την Καλιφόρνια στη Φλόριντα η Μαρία Σάκκαρη και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, όπου θα διεξαχθεί το τρίτο 1000άρι της σεζόν.

Τα δύο πρώτα έχουν πάει στην Ίγκα Σβιόντεκ και μετά την ήττα στον τελικό του Indian Wells η Μαρία είχε την ατυχία να κληρωθεί στην πλευρά της 20χρονης Πολωνής. Αυτή τη φορά, όμως, μπορεί να συναντηθούν μόνο στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπως έγινε και στην Ντόχα.

Για να φτάσουμε ως εκεί, βέβαια, η Σάκκαρη θα πρέπει να ξεπεράσει αρκετά υψηλά εμπόδια. Η 26χρονη Ελληνίδα περνάει με μπάι στον δεύτερο γύρο, όπου θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και τη Νούρια Παρίθας Ντίαθ. Στον τρίτο γύρο λογικά θα βρει Μάντισον Κις ή Σοφία Κένιν, ενώ στη φάση των «16» είναι πιθανό να συναντήσει Έλενα Ριμπάκινα ή Τζέσικα Πεγκούλα.

Στην οκτάδα ενδεχομένως να πέσει πάνω σε μια εκ των Πάουλα Μπαντόσα, Ελίζ Μέρτενς, Μαρκέτα Βοντρούσοβα και Βικτόρια Αζαρένκα. Η Σβιόντεκ έχει στο δικό της τέταρτο τις Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα, Γέλενα Οσταπένκο, Κόκο Γκοφ και Πέτρα Κβίτοβα.

Επικεφαλής του ταμπλό είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, που έχει στην πλευρά τη τις Ανέτ Κονταβέιτ, Ονς Ζαμπέρ, Σιμόνα Χάλεπ, Έμα Ραντουκάνου, Καρολίνα Πλίσκοβα και Ντανιέλ Κόλινς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ