aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΑλλαγές στο Champions League Γυναικών και Futsal

Αλλαγές στο Champions League Γυναικών και Futsal

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης με τον Covid-19 σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, η UEFA αποφάσισε να αναθεωρήσει τον τρόπο διεξαγωγής του Champions League Γυναικών και του Champions League του Futsal.

Οι ομάδες μας που επηρεάζονται από αυτές τις αλλαγές είναι οι Apollon Ladies και η Ομόνοια Λευκωσίας.

Αναλυτικά οι αλλαγές:

2020/21 UEFA Womens’ Champions League

Αντί των προκριματικών ομίλων και τη διεξαγωγή μίνι τουρνουά, ο πρώτος προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί με μονούς νοκ άουτ αγώνες με τη συμμετοχή σαράντα ομάδων στις 3 ή 4 Νοεμβρίου 2020.

Με τον ίδιο τρόπο θα διεξαχθεί και ο δεύτερος προκριματικός γύρος με τη συμμετοχή 20 ομάδων, στις 18 ή 19 Νοεμβρίου.

Η φάση των «32», με διπλούς νοκ άουτ αγώνες θα διεξαχθεί στις 8/9 και 15/16 Δεκεμβρίου 2020. Η φάση των «16» και τα προημιτελικά θα γίνουν το Μάρτιο του 2021 και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τα ημιτελικά και τον τελικό τον Απρίλιο και το Μάιου του 2021.

2020/21 UEFA Futsal Champions League

Ο Preliminary Round, ο Main Round και ο Elite Round που μέχρι τώρα διεξάγονταν σε ομίλους με τη μορφή μικρών τουρνουά, αντικαθίστανται με μονούς νοκ άουτ αγώνες.

Ο πρώτος προκριματικός γύρος θα γίνει το Νοέμβριο του 2020, η φάση των «32» τον Ιανουάριο του 2021 και η φάση των «16» το Φεβρουάριου του 2021.

Οι οκτώ ομάδες που θα προκριθούν, θα αγωνιστούν σε διοργάνωση final eight τον Απρίλιο ή το Μάιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ