aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΤΕΝΙΣΦοβερή Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά των WTA Final

Φοβερή Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά των WTA Final

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται μια ήδη σπουδαία σεζόν για τη Μαρία Σάκκαρη. Η 26χρονη τενίστρια πέρασε στους ημιτελικούς του WTA Finals που διεξάγονται στη Γουαδαλαχάρα, καθώς στον «τελικό» της πρώτης φάσης νίκησε με 2-1 (7-6, 6-7, 6-3) σετ την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Σάκκαρη πήρε στο τάι μπρέικ το πρώτο σετ παρότι βρέθηκε να χάνει με 5-3 γκέιμ, έχασε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο από τη Λευκορωσίδα που είναι νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά στο τρίτο και καθοριστικό έκανε τη μεγάλη ανατροπή από το 1-3 και με πέντε σερί κερδισμένα γκέιμ έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Η μεγάλη νικήτρια τελείωσε το ματς με 8 άσους, 8 διπλά λάθη, 8 μπρέικ και 70.6% κερδισμένους πόντους σε πρώτο σερβίς, ενώ η Σαμπαλένκα είχε 7 άσους, αλλά και 19 διπλά λάθη! H Σάκκαρη είχε επίσης 27 winners και 36 αβίαστα λάθη έναντι 29 και 56 αντίστοιχα της αντιπάλου της.

Πλέον η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αναμετρηθεί με την 25χρονη Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ (Νο 8 στον κόσμο) για μια θέση στον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Ισπανίδες Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και η Πάουλα Μπαντόσα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ