aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΤρεις αλλαγές στην αποστολή της Εθνικής

Τρεις αλλαγές στην αποστολή της Εθνικής

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Futsal ενόψει του διπλού φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας. Οι φιλικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Ελευθερία».

Μετά το διπλό φιλικό της Μολδαβίας τον περασμένο μήνα, οι διεθνείς μας θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν καλύτερα ενόψει της συμμετοχής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής περιμένει καλύτερη εικόνα στα φιλικά με την Ελλάδα όπου θα εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν. Το γεγονός ότι πιέζει και ο χρόνος (30 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου οι επίσημες υποχρεώσεις) κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια όμως ο στόχος είναι καθορισμένος από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η νέα προσπάθεια.

«Ζητούμε από τον καθένα ξεχωριστά να δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε καλύτερη προοπτική για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει το καλύτερο και το καλύτερο θα είναι η πρόκριση.

Κάθε διεθνής αγώνας είναι σημαντικός, τα φιλικά με την Ελλάδα θα μας δώσουν την ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε και πως προχωρούμε» το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Άθου Στυλιανού.

Σε σχέση με την αποστολή της Μολδαβίας στον κατάλογο υπάρχουν τρεις αλλαγές και στην ομάδα προστέθηκαν οι Κυριάκος Λειβαδιώτης, Γιάννης Ιωάννου και Χρίστος Ιακώβου που για διάφορους λόγους αντικατέστησαν τους Άγγελο Περικλέους, Θεοφάνη Χαρή και Νικόλα Κουππαρή.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή για το διπλό φιλικό με την Ελλάδα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Κυριάκος Λειβαδιώτης

ΑΕΛ: Νικόλας Τσακανιάς, Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Στεργιόπουλος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Χρίστος Κόκκινος

ΑΠΟΕΛ: Σάββας Ομήρου, Χρίστος Ιακώβου, Χρίστος Στυλιανού

ΟΜΟΝΟΙΑ – ARARAT: Αναστάσιος Σκαμπύλης, Βαρνάβας Κοντοδήμητρος, Γιάννης Ιωάννου, Μανώλης Μανώλη

ΕΛΠΙΔΑ Αστρομερίτη: Παρασκευάς Ψηλογένης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ