aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΤελικοί Λυκείων: «Όλοι διαφορετικοί - Όλοι ίσοι»

Τελικοί Λυκείων: «Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι»

Το Λύκειο Κύκκου Β΄ κατέκτησε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας Λυκείων κερδίζοντας στον τελικό που έγινε σήμερα «Ελευθερία» με 10-3 την ομάδα του Λυκείου Αραδίππου.

Η ομάδα του Λυκείου Κύκκου Β’ με προπονητή το Δημήτρη Δασκαλάκη κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Παγκύπριο σχολικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας. Στο μικρό τελικό νικήτρια ήταν η ομάδα της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας με σκορ 10-4 επί του Λυκείου Σολέας που τερμάτισε 4ο.

Το πρωτάθλημα Λυκείων ποδοσφαίρου Σάλας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία της ΚΟΠ με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Πριν από τη διεξαγωγή του τελικού τις ομάδες χαιρέτησε η Επιθεωρήτρια φυσικής αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κάλλη Χατζηιωσήφ και ο Οικονομικός διευθυντής της ΚΟΠ Ανδρέας Μοριάς που είναι επικεφαλής της Επιτροπής της ΚΟΠ για υλοποίηση του προγράμματος «Όλοι διαφορετικοί – Ολοι ίσοι» που σκοπό έχει τη διαπαιδαγώγηση των νέων σε θέματα αποδοχής της διαφορετικότητας

Οι απονομές των επάθλων και των μεταλλίων έγιναν από τον Ανδρέα Μοριά και τις Επιθεωρήτριες φυσικής αγωγής Κάλλη Χατζηιωσήφ και Ελευθερία Χατζηστεφάνου του υπουργείου Παιδείας. Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι διαιτητές της ΚΟΠ Ανδρέας Στρούθου και Μάριος Χριστοφόρου.

O κ. Μοριάς στον χαιρετισμό του συγχάρηκε τα Λύκεια που συμμετείχαν στους τελικούς και πρόσθεσε: «Ως Κυριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα ήθελα και σήμερα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά το Υπουργείο Παιδείας και πολιτισμού για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση μας για από κοινού υλοποίηση του προγράμματος Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι .

Οι μέχρι τώρα εκδηλώσεις σε Λύκεια ήταν απόλυτα πετυχημένες και είμαστε βέβαιοι ότι τα μηνύματα του προγράμματος στην εκστρατεία ενάντια στον κάθε είδους ρατσισμό έχουν απήχηση στους μαθητές και μαθήτριες που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της κοινωνίας της Κύπρου σε λίγα χρόνια.

Με ιδιαίτερη χαρά η ΚΟΠ αθλοθετεί τους σημερινούς τελικούς του Παγκύπριου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας Λυκείων οι οποίοι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι και είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία της ΚΟΠ και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού θα πετύχει τους στόχους του προγράμματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ