aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΠραγματοποιήθηκε το ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας Φούτσαλ

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας Φούτσαλ

Πραγματοποιήθηκε χθες (20/9) το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στη Λευκωσία το ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας Φούτσαλ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε γραπτές εξετάσεις και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, έγινε ανάλυση φάσεων και δόθηκαν επίσης οδηγίες ενόψει της νέας χρονιάς που θα αρχίσει σήμερα με τον αγώνα Super Cup μεταξύ Ανόρθωσης – ΑΕΛ.

«Αρχίζει μια νέα χρονιά και περιμένουμε αλλά έχουμε και απαίτηση από τον καθένα ξεχωριστά, να προσπαθήσει για το καλύτερο προς γενικότερο όφελος του Futsal. Με σκληρή δουλειά, με προσοχή και εφαρμογή των κανονισμών προσδοκούμε σε μια καλή χρονιά από πλευράς διαιτησίας και η συνεχής επιμόρφωση είναι βασικός παράγοντας» ανέφερε μεταξύ άλλων στους διαιτητές και παρατηρητές ο εκπαιδευτής και Πρόεδρος της Επιτροπής Φούτσαλ κ. Αντώνης Πέτρου.

Ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Χαράλαμπος Σκαπούλης στο σύντομο χαιρετισμό του πριν αρχίσουν οι εργασίες του σεμιναρίου, ευχήθηκε με τη σειρά του μια καλή χρονιά και πρόσθεσε: «Γνωρίζετε τη συμπαράσταση του συνδέσμου αλλά και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Με σκληρή δουλειά περιμένουμε την καλύτερη ανταπόκριση από την παρουσία της διαιτησίας μας για ένα καλό Πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ