aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΟι απόψεις του ομοσπονδιακού κόουτς και το σκηνικό στον 5ο όμιλο

Οι απόψεις του ομοσπονδιακού κόουτς και το σκηνικό στον 5ο όμιλο

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στην Εθνική μας ομάδα του φούτσαλ μετά την χθεσινή ήττα από το Κόσοβο η οποία στοίχισε και τον αποκλεισμό από τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Η πολύ καλή προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για το νικηφόρο αποτέλεσμα με την Εθνική μας να είναι τουλάχιστον ισάξιος αντίπαλος του Κοσόβου και να χάνει σωρεία ευκαιριών για να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα.

«Ακόμη προσπαθούμε να χωνέψουμε ότι χάσαμε τον χθεσινό αγώνα και μείναμε εκτός διεκδίκησης πρόκρισης. Ήταν ένας αγώνας στον οποίο δικαιούμασταν κάτι περισσότερο και εκτιμώ πως, όπως εξελίσσεται το τουρνουά, είναι άδικο για εμάς να μην έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε από τη δεύτερη αγωνιστική. Πετύχαμε τη Δευτέρα μια μεγάλη νίκη επί της Δανίας αλλά δυστυχώς, η νίκη αυτή δεν ήταν αρκετή», δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής μας Άθως Στυλιανού.

«Αυτό που δεσμευτήκαμε, ότι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε το δικό μας ταβάνι ως ομάδα το έχουμε κάνει στο μέγιστο βαθμό. Παρουσιαστήκαμε πολύ πειθαρχημένοι και με προσήλωση στον στόχο μας. Η απόδοση μας ήταν κοντά στα όρια μας, ήμασταν πολύ σωστοί τακτικά αλλά μας στοίχισαν κάποιες λεπτομέρειες. Θέλαμε να διεκδικήσουμε την  πρόκριση μέχρι τον τελευταίο αγώνα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια τους και τώρα ο στόχος μας είναι να κλείσουμε τη διοργάνωση με νίκη επί της Νορβηγίας, έστω και αν είμαστε εκτός πρόκρισης», προσθέτει ο κ. Στυλιανού.

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα της Εθνικής φούτσαλ, ο Άθως Στυλιανού στέλνει το μήνυμα πως θα συνεχίσει να στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στους ίδιους ποδοσφαιριστές. «Όσο θα είναι εγώ στην Εθνική Futsal, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που ήταν μαζί μας σε αυτή τη διοργάνωση, θα συνεχίσουν να είναι στην ομάδα. Αυτοί  που δεν θα συνεχίσουν, είναι αυτοί που θα σταματήσουν λόγω ηλικίας. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια τους και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε αύριο να ολοκληρώσουμε με νίκη την προσπάθεια μας», κατέληξε.

Ο αυριανός αγώνας Κύπρου-Νορβηγίας θα γίνει στις 18:30 στο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Δείτε το videο του χθεσινού αγώνα με το Κόσοβο:

Μετά τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής στον όμιλο μας, δυστυχώς η Εθνική μας αποκλείστηκε από το παιχνίδι της πρόκρισης. Η Εθνική συμμετέχει στον 5ο όμιλο μαζί με τη Δανία, τη Νορβηγία και το Κόσσοβο. Ελεύθερη η είσοδος για τους φιλάθλους σε όλους τους αγώνες.

Στην προκριματική φάση λαμβάνουν μέρος 26 ομάδες που κληρώθηκαν σε επτά ομίλους. Πέντε των τεσσάρων ομάδων και δύο των τριών ομάδων. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι επτά πρώτες ομάδες από τους αντίστοιχους ομίλους. Μέχρι τώρα προκρίθηκαν Γεωργία, Μολδαβία, Λετονία, Αλβανία, Γαλλία και Μαυροβούνιο. Σε εκκρεμότητα μόνο ο όμιλος που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο μας στο main round θα λάβει μέρος στον έκτο όμιλο που θα φιλοξενηθεί στο Καζακστάν τον ερχόμενο Απρίλιο. Στον ίδιο όμιλο εκτός από το Καζακστάν συμμετέχουν Τσεχία και Σκόπια. Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Σλοβενία, που δεν συμμετέχει σε προκριματικές φάσεις.

Συνοπτικά το σκηνικό στον όμιλο μας:

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Νορβηγία – Κόσσοβο 1-5

Κύπρος – Δανία 3-2

Τρίτη 31 Ιανουαρίου

Δανία – Νορβηγία 2-1

Κύπρος – Κόσσοβο 1-3

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

Κόσσοβο – Δανία 16:00

Νορβηγία – Κύπρος 18:30

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ