aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΦΟΥΤΣΑΛΝικηφόρο ξεκίνημα για την Εθνική!

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Εθνική!

Με αντίπαλο τη Δανία άρχισε σήμερα η Εθνικής μας τις υποχρεώσεις της στον 5ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal. Μεγάλη νίκη για την Εθνική μας με 3-2 που ήρθε επτά δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Ο αγώνας έγινε στο «Ελευθερία», που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες του ομίλου μας.

Αρνητική εξέλιξη στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς στο 3ο λεπτό ο Jørgensen άνοιξε το σκορ (1-0) για τους Δανούς. Αντέδρασε η Εθνική μας κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης και έφτασε στο 1-1 στο 9′ με τον Κωνσταντίνο Κουλουμπρή. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου 1-1.

Στο 22′ ο Γιάννης Ιωάννου έδωσε προβάδισμα στην Εθνική μας και η Δανία ισοφάρισε στο 24′ με τον Falc. Άτυχη η ομαδα μας, το σουτ του Κουλουμπρή σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Δανίας. Επτά  δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Τάσος Σκαμπύλης πέτυχε πέτυχε το 3-2 για την Κύπρο με σουτ από την εστία του, τη στιγμή που ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εκτός της θέσης του. 

Μια νίκη που ενισχύει τις ελπίδες μας για διάκριση σε αυτή τη διοργάνωση και ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια από τους διεθνείς μας. Αύριο η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει το Κόσσοβο, στις 18:30 στην αίθουσα «Ελευθέρια».

Κύπρος: Σκαμπύλης, Ομήρου, Κουλουμπρής, Κ. Ανδρέου, Γ. Ιωάννου (αρχική πεντάδα), Κόκκινος, Χατζηγεωργίου, Στεργιόπουλος, Τσακανιάς, Σκαρπάρης, Περικλέους, Μανώλη, Κοντοδήμητρος, Ψηλογένης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ